ARTIGO, Italia

http://www.artigo.it/site/EN/default.aspx

RETCO prezinta in Romania, o gama foarte performanta de pardoseli din cauciuc, reunite sub brandul ARTIGO. Pardoselile flexibile pe baza de cauciuc sunt produse de unul din liderii mondiali in domeniu, compania italiana ARTIGO, membru al grupului lider mondial in articole de cauciuc PIRELLI. Incepand din anul 1920, Artigo aduce pe piata pardoselilor flexibile cele mai noi rezultate ale cercetarilor din domeniul prelucrarii cauciucului.

Gratie calitatilor tehnice excelente, rezistentei, elasticitatii, confortului acustic si termic, caracteristicilor anti-bacteriale, rezistentei la chimicale si design-ului atractiv produsele Artigo au devenit prima alegere a arhitectilor din intraga lume, pentru amenajarea cladirilor publice, aeroporturi, gari, magazinelor, spitale, scoli, biblioteci, birouri, centre de agrement, hoteluri, restaurante etc.

Produsele ARTIGO sunt 100% naturale si pot fi folosite cu succes in cladirile ecologice, “verzi”.

Artigo ofera o gama complete de pardoseli din cauciuc natural pentru proiecte, cu proprietati antistatice, acustice, conductive, rezistente la apa si la alunecare, anti-bacteriale etc.

Gama completa ARTIGO poate fi vizualizata aici. 

 

 

Produse comercializate din partea producatorului

< Inapoi la lista producatorilor