BONAR FLOORS, Regatul Unit

 

RETCO prezinta in Romania, o gama foarte performanta de pardoseli din mocheta, reunite sub marcile Tessera si Westbond. Pardoselile flexibile din mocheta sunt produse de unul din liderii europeni in domeniu, compania engleza BONAR FLOORS.

Bonar Floors este un producator de mocheta sintetica si din lana, specializat in producerea de mocheta in dale. Cu o indelungata traditie in domeniu si ca o recunoastere a calitatii produselor sale, Bonar a devenit din anul 2008 parte a grupului elvetian Forbo, specializat in productia de pardoseli flexibile (PVC, linoleum, mocheta) de inalta calitate. Productia Bonar este concentrata in Marea Britanie, unde se realizeaza intreaga gama de operatiuni pentru productia de mocheta: colorarea fibrelor, conceperea design-ului, productia si testarea mochetelor si pana la distribuirea acestora prin intermediul celor mai renumiti retaileri din intrega lume.

Gratie calitatilor tehnice excelente si design-ului atractiv produsele BONAR FLOOR au devenit prima alegere a arhitectilor din intraga lume, pentru amenajarea cladirilor publice, magazinelor, spitale, scoli, biblioteci, birouri, centre de agrement, hoteluri, restaurante, pentru cladiri rezidentiale etc.

Mocheta a înlocuit în timp pardoselile clasice datorită avantajelor incontestabile, precum: retenţia prafului, izolarea termică si izolarea fonică. Prin aceste avantaje mocheta conduce la crearea unui confort mai mare şi a unei atmosfere primitoare, indiferent dacă este amplasată în casă sau în spaţii comerciale si reprezinta cea mai uzuala si economica solutie utilizata pentru acoperirea pardoselilor supra-inaltate, in spatiile de birouri, asigurand, in acelasi timp si cele mai bune performante de izolare acustica si termica. In cladirile unde exista pardoseala suprainaltata, dalele prezinta un mare avantaj. Daca este nevoie de interventii, nu trebuie inlaturata decat o dala, fara inconvenientul de a inlatura intreaga mocheta. In plus, in cladirile cu birouri, restaurante, etc, mocheta in dale prezinta avantaj din punct de vedere al inlocuirii : la deteriorarea unei anumite portiuni, nu trebuie inlocuita intreaga mocheta, putandu-se inlocui doar cateva dale ; de asemenea, arsurile cu tigara sau uzura cauzata de mobilier pot fi remediate local, costurile si efortul fiind astfel considerabil reduse.
Mocheta sub forma de dale de 50X50m este, de asemenea, solutia ideala pentru cladiri inalte, unde urcarea unei role compacte de mocheta ar fi extrem de dificila.

Mochetele BONAR se produc sub urmatoarele marci:

1.     TESSERA: mochete in dale de inalta calitate, realizate pentru orice tip de utilizare, din fibre sintetice de poliamida PA, executate intr-o gama foarte larga de design si culori (5 game), dupa cum urmeaza:

·      TESSERA BASIS: produsa in 18 culori diferite, reprezinta solutia ideala pentru spatiile cu trafic foarte intens

·      APEX 640: produsa in 22 de tonuri diferite de culori este o solutie ideala pentru mediile in care se solicita o mare rezistenta la praf si murdarie

·      FORMAT: produsa in 12 culori diferite, mocheta FORMAT este caracterizata printr-o mare densitate de fibre ceea ce ii confera o mare rezistenta la trafic intens si printr-o mare durabilitate in timp a culorilor, chiar in conditii de curatare foarte frecventa.

·      INLINE: face parte din noile generatii de design, asigurand multiple variante de combinare in cursul instalarii. Este o mocheta foarte rezistenta si este produsa in 12 nuante diferite (design liniar).

·      HELIX: ultima generatie de design, care utilizeaza fibre “metalizate” pentru un efect optic deosebit, precum si fibre tunse de inaltimi diferite. Se produce in 12 culori diferite, foarte moderne.

2.     WESTBOND: mochetele din gama Westbond sunt sinonime cu flexibilitatea totala si cu designul sofisticat. Westbond permite clientului sa preia controlul in procesul de creeare a designului luxurios si permite o instalare de inalta clasa.Westbond se produce in urmatoarele game:

·      IBOND: mochete de inalta clasa a caror gama coloristica este limitata numai de imaginatia clientului

·      FLEX: gama de mochete create special pentru clientii care doresc sa confere pardoselei un look particular. Fara restrictii si limitari!

·      NATURAL: este o colectie unica de mochete cu specific comercial, ecologice, realizate pe baza de lana naturala, intr-o gama de 7 finisaje, in culori calde, natural.

 

 

Produse comercializate din partea producatorului

< Inapoi la lista producatorilor