CRESPI, Italia

Pardoselile supra-inaltate reprezinta cea mai moderna solutie pentru cladirile de birouri, comerciale si industriale,dar nu numai, intrucat permit montarea tuturor instalatiilor cladirii intr-un spatiu inchis si asigurat, situat sub pardoseala, la care se poate interveni usor in caz de nevoie.

RETCO prezinta in Romania pardoselile supra-inaltate CRESPI, produse in Italia de catre CRESPI SpA, companie cu o experienta indelungata in acest domeniu si unul dintre liderii europeni. Lucrarile executate cu pardoseli CRESPI in diverse tari din intreaga lume sunt cea mai importanta dovada a calitatii acestora.  

In principiu, sistemul de pardoseli supra-inaltate este compus din 3 elemente principale:

1.    Placile (panourile) de pardoseala: executate din HDF sau sulfat de calciu

2.    Structura secundara metalica de fixare, compusa din piedestaluri metalice cu inaltime reglabila si profile de ranforsare a structurii (pentru pardoselile care suporta sarcini mari)

3.    Accesoriile (guri de ventilatie, prize, rampe etc)

Crespi acorda o atentie maxima politicilor de calitate, prin respectarea stricta a standardelor de calitate a produselor si serviciilor si prin respectarea legislatiilor de mediu. Controlul calitatii este extins atat in cursul productiei de panouri si piedestaluri cat si in faza de instalare a pardoselilor. Crespi furnizeaza certificate oficiale referitoare la respectarea:

·         Rezistentei la foc

·         Rezistenta la arcini concentrate si distribuite

·         Proprietatile conductive si antistatice;

·         Prop.acustice

·         Rezistenta seismica

 

Produse comercializate din partea producatorului

< Inapoi la lista producatorilor