EDEL TAPIJT, Olanda

RETCO prezinta in Romania, o gama foarte performanta de pardoseli din mocheta, reunite sub marcile  EDEL Tapijt si TELENZO Carpets. Pardoselile flexibile din mocheta sunt produse de unul din liderii europeni in domeniu, compania olandeza EDEL Tapijt.

Edel este un producator de mocheta sintetica si din lana, infiintat in 1918, care realizeaza la fabrica din Genemuiden Olanda, intreaga gama de operatiuni pentru productia de mocheta: de la productia fibrelor, la colorarea acestora, conceperea design-ului, productia si testarea mochetelor si pana la distribuirea acestora prin intermediul celor mai renumiti retaileri din Europa, Asia, America de Nord si America de Sud.

Gratie calitatilor tehnice excelente si design-ului atractiv produsele EDEL au devenit prima alegere a arhitectilor din intraga lume, pentru amenajarea cladirilor publice, magazinelor, spitale, scoli, biblioteci, birouri, centre de agrement, hoteluri, restaurante, pentru cladiri rezidentiale etc.

Produsele EDEL pot fi impartite in urmatoarele grupe:

1.     Mocheta rezidentiala: mochete realizate pentru orice tip de utilizare rezidentiala, din fibre sintetice de poliamida PA si polipropilena PP, tunsa sau buclata, executate intr-o gama foarte larga de design si culori

2.     Mocheta contract: gama foarte vasta de mochete, in role sau dale, din fibre de PP sau PA, produse pentru a satisface toate necesitatile arhitectilor, designerilor, companiilor etc.

3.     Mocheta din lana: mochete realizate 100% din lana, intr-o gama foarte diversa de culori, texturi si design, datorata capacitatii noilor utilaje ale Edel de a combina fibre, culori si texturi diverse.

4.     Covoare

Produse comercializate din partea producatorului

< Inapoi la lista producatorilor