EMV, Germania

Inca din anul 1984, EMV produce, la cele mai inalte standarde de calitate, o gama completa de usi culisante si cu balamale, cu actionare manuala si automata.

Incepand cu anul 2006, EMV, gratie achizitionarii unor linii de productie de cea mai inalta clasa, integreaza intreaga productie a salilor de operatie modulare (pereti din panouri modulare, tavane false si usi) in unitatea sa de productie din Heideck Germania.

Incepand cu anul 2010, in urma unor eforturi comune de integrare a sistemelor proprii, EMV GmbH impreuna cu SIDERPLAST, prezinta in Romania solutia complet integrata pentru sali de operatii modulare SIDERLUX OPERATING THEATRES.

SIDERLUX OPERATING THEATRES sunt compuse din:

1.    Sisteme modulare din pereti de otel inox pentru salile de operatii, dar si pentru sectiile de terapie intensiva si pentru spatiile circulate din spitale

2.    Sisteme modulare de tavane false din otel-inox si aluminiu pentru salile de operatii, dar si pentru sectiile de terapie intensiva si pentru spatiile circulate din spitale

3.    Usi pentru salile de operatii, culisante sau cu balamale, cu actionare manuala sau automata, executate conform specificatiilor din otel inox.

4.    Sisteme de pardoseli speciale pentru salile de operatii: PVC, linoleum, cauciuc si pardoseli epoxidice

5.    Sisteme de iluminat pentru salile de operatii (lampi de operatii)

6.    Sisteme de monitorizare si inregistrare video a procedurilor

7.    Coloane de distributie gaze si fluide medicale

8.    Coloane fixe (mobile) pentru aparatura medicala si instrumentar

9.    Mese de operatie

10. Mobilier divers pentru salile de operatii

SISTEME MODULARE DIN PERETI DE OTEL SI OTEL INOX PENTRU SALILE DE OPERATII, DAR SI PENTRU SECTIILE DE TERAPIE INTENSIVA SI PENTRU SPATIILE CIRCULATE DIN SPITALE

Sistemul EMV Prefabricated Wall System este un sistem prefabricat de sali de operatii a carui structura modulara confera proiectantilor si arhitectilor o mare libertate in conceptia planurilor cladirii spitalului, iar beneficiarului posibilitatea de a modifica oricand, chiar si in timpul exploatarii salii de operatie, structura salii, in conformitate cu necesitatile curente si si cu un consum minim de timp si de lucrari. De asemenea, jonctiunile si interferentele cu ceilalti executanti ai altor parti ale cladirii sunt minime si precis definite inca din faza de proiectare a sistemului modular.

SISTEME MODULARE DE TAVANE FALSE DIN OTEL, OTEL-INOX PENTRU SALILE DE OPERATII, DAR SI PENTRU SECTIILE DE TERAPIE INTENSIVA SI PENTRU SPATIILE CIRCULATE DIN SPITALE

Tavanele false metalice reprezinta cea mai folosita solutie pentru constructia tavanelor in institutiile sanitare, prezentand o serie de avantaje indiscutabile fata de orice alta solutie utilizata in acelasi scop:

·         Mascarea instalatiilor diverse montate pe tavan (ex. tubulatura aer conditionat, instalatii fluide medicale etc.)

·         Acces usor in vederea eventualelor interventii la acestea

·         Reducerea inaltimii incaperilor cu efect asupra cresterii confortului termic

·         Izolare acustica

Sistemul EMV Ceiling este compus din:

·      Structura metalica de fixare executata din otel galvanizat

·      Panouri metalice (600 x 1200 mm) executate din otel inox lustruit sau otel galvanizat pre-vopsit

USI PENTRU SALILE DE OPERATII, CULISANTE SAU CU BALAMALE, CU ACTIONARE MANUALA SAU AUTOMATA, EXECUTATE CONFORM SPECIFICATIILOR DIN OTEL INOX.

Usile EMV Doors System sunt executate din otel inox (ambele fete) iar inaltimea si latimea pot fi usor adaptate la cerintele proiectului. Pot fi prevazute cu actionare manuala sau automata si pot fi “ingropate” sau montate aparent in fata peretelui pe un sistem auto-portant.

Actionarea usilor poate fi comandata printr-o mare diversitate de comutatoare: de suprafata, de cot, de picior etc.

Mecanismul de actionare al usilor culisante permite o viteza de miscare (deschidere) de 25 cm/sec.

Controlul electronic al usilor permite urmatoarele moduri: complet deschis, partial deschis (pentru personal), permanent deschis si rapid reversibil.

SISTEME DE PARDOSELI SPECIALE PENTRU SALILE DE OPERATII: PVC, LINOLEUM, CAUCIUC SI PARDOSELI EPOXIDICE

·      PARDOSELI DIN PVC

Pardoselile flexibile din PVC reprezinta una dintre solutiile clasice pentru institutiile sanitare (policlinici, spitale), gratie performantelor mecanice (rezistentei, durabilitatii), performantelor acustice, proprietatilor anti-alunecare, tratamentelor anti-bacteriene si rezistetei la substante chimice diverse (putand fi usor curatate cu substante dezinfectante uzuale) si, nu in ultimul rand, datorita montajului continuu, fara rosturi.

Pardoselile din PVC pot fi eterogene (multistrat, cu strat de uzura) sau omogene (inclusiv in varianta ESD- electro static discharge si EC- electro conductive, pentru zonele cu aparatura medicala electrica si “camere curate”, Sali de operatii)

·        PARDOSELI DIN LINOLEUM    

Pardoselile flexibile din linoleum reprezinta o solutie moderna, care imbina performantele PVC-ului (inclusiv EC si ESD) cu proprietatile unui material natural, lipsit de substante plasticizante

·      PARDOSELI DIN CAUCIUC

Atunci cand igiena este o cerinta esentiala pentru spatiile interioare, cauciucul reprezinta solutia ideala pentru pardoseli. Covoarele de cauciuc sunt dense, protejate printr-un strat de sigilare rezistent la uzura si pot fi montate continuu, fara rosturi, fapt care elimina riscul de depunere a bacteriilor. Covoarele de cauciuc sunt rezistente la solicitari mecanice si chimice (inclusiv substante chimice agresive-dezinfectanti) si au performante acustice bune.

Siderplast prezinta in Romania pardoselile de cauciuc realizate din amestecuri de cauciuc natural si sintetic, armate cu aditivi minerali si colorate cu pigmenti naturali. Pardoselile de cauciuc sunt lipsite de metale grele, azbest, formaldehide, PVC, plasticizanti volatili etc

·      PARDOSELI EPOXIDICE

Pardoselile epoxidice reprezinta una dintre solutiile clasice pentru institutiile sanitare (policlinici, spitale), gratie performantelor mecanice (rezistentei, durabilitatii), proprietatilor anti-alunecare, tratamentelor anti-bacteriene si rezistetei la substante chimice diverse (putand fi usor curatate cu substante dezinfectante uzuale) si, nu in ultimul rand, datorita montajului continuu, fara rosturi.

Siderplast prezinta in Romania solutii complexe de pardoseli epoxidice de la companii de renume international, cu o indelungata experienta in dezvoltare si aplicarea acestor tipuri de pardoseli. Solutiile de pardoseli epoxidice Siderplast sunt concepute in baza solicitarilor specifice ale clientilor nostri, de la simple vopsitorii si pana la solutii complexe de tip ESD (Electro Static Discharge)

SISTEME DE ILUMINAT PENTRU SALI DE OPERATII (LAMPI DE OPERATIE)

SIDERPLAST prezinta in Romania o gama completa de lampi de operatie produse de unul din liderii pietei europene in domeniu SURGIRIS Franta. Lampile de operatie cu LED-uri SURGIRIS prezinta cele mai recente inovatii in materie, producatorul francez fiind recunoscut pentru utilizarea celor mai noi tehnologii.

MESE DE OPERATIE

SIDERPLAST prezinta in Romania o gama completa de mese de operatie produse de liderul pietei italiene in domeniu SORDINA. Mesele de operatie SORDINA sunt prevazute cu 4 pana la 8 sectiuni, cu actionare mecanica, electro-hidraulica sau complet automatizate si, prin accesoriile specifice, acopera intregul spectru de necesitati chirurgicale.

Mesele de operatie SORDINA sunt mese de operatie multi-disciplinare, radiotranslucente, fixe sau mobile (4 roti) cu mecanism de fixare si blocare pe podea, complet translatabile de pe coloana suport pentru usurarea activitatilor radiologice. Sunt executate din otel-inox si sunt prevazute cu saltea din spuma, anti-statica, complet detasabila pentru curatare si dezinfectie si cu sine laterale din otel inox pentru montarea accesoriilor.

 

Produse comercializate din partea producatorului

< Inapoi la lista producatorilor