GAVAZZI, Italia

http://www.gavazzispa.it

 

FINISAJE MURALE

In institutiile publice (in primul rand, sanitare), traficul intens de persoane si/sau mijloace de transport al pacientilor, carucioare, paturi rulante, creeaza premisele unor incidente, lovituri, care pot conduce la deteriorarea grava a peretilor, usilor etc. cu consecinte destul de importante asupra bugetului destinat reparatiilor curente si lucrarilor de intretinere. De asemenea aparitia unor crapaturi, zgarieturi, cavitati in ziduri este inacceptabila pentru ca acestea pot conduce la formarea unor focare de bacterii, ciuperci etc. Din acest motiv, standardele de proiectare din domeniu au impus treptat, utilizarea unor materiale rezistente la aceste tipuri de solicitari care, datorita specificului institutiilor sanitare, trebuie sa satisfaca si alte cerinte, cel putin, la fel de importante: materiale anti-bacteriene si agrementate sanitar, rezistente la foc, rezistente la substante chimice de dezinfectare si curatare etc. 

TAPETUL SIDERTEX (GAVATEX): este realizat din tesaturi de fibra de sticla care gratie structurii solide ofera solutia ideala pentru satisfacerea cerintelor impuse pentru cladirile publice, sanitare etc. Fibrele de sticla folosite in tesatura sunt obtinute la o temperatura de 1400 grd.C ceea ce permite obtinerea unui produs finit care pastreaza caracteristicile chimice si fizice ale sticlei! Structura tesaturii permite impregnarea usoara cu vopseaua de finisare/protectie. Tesatura, gratie structurii ei, se lipeste usor pe orice tip de suport, protejaza impotriva prafului si fisurilor din suport, confera suportului rezistenta specifica a sticlei si stabilitatea dimensionala a acesteia la variatii de temperatura si umiditate.GAVATEX este rezistent la foc (certificat clasa 0 si 1), este rezistent la rupere si desirare, acopera perfect crapaturile stratului suport, este rezistent la abraziune si substante chimice de curatare si dezinfectare, nu este toxic si nu este afectat de agenti biologici. Datorita structurii sale, permite ventilarea stratului suport.

GAVATEX se aplica usor pe orice tip de suport, consolidand suprafetele vechi si degradate. GAVATEX ofera avantaje incontestabile si din punct de vedere estetic si decorativ. Gratie structurii sale texturate in relief, prin aplicarea vopselei de finisaj se pot obtine efecte decorative spectaculoase. Poate fi vopsit cu orice tip de vopsea lavabila acrilica, emailuri pe baza de apa etc. GAVATEX poate fi personalizat la cerere.

 

 

Produse comercializate din partea producatorului

< Inapoi la lista producatorilor