GRADUS, Regatul Unit

http://www.gradusworld.com/

In institutiile sanitare (in primul rand, spitale), traficul intens cu mijloace de transport al pacientilor, carucioare, paturi rulante, creeaza premisele unor incidente, lovituri, care pot conduce la deteriorarea grava a peretilor, usilor etc. cu consecinte destul de importante asupra bugetului destinat reparatiilor curente si lucrarilor de intretinere. Din acest motiv, standardele de proiectare din domeniu au impus treptat, utilizarea unor sisteme de protectie impotriva lovirii accidentale a peretilor, colturilor, usilor si tocurilor acestora care, datorita specificului institutiilor sanitare, trebuie sa satisfaca si alte cerinte, cel putin, la fel de importante: materiale anti-bacteriene si agrementate sanitar, rezistente la foc, rezistente la substante chimice de dezinfectare si curatare etc. De asemenea, din necesitati practice impuse de facilitarea deplasarii pacientilor in interiorul spitalelor, sistemele de protectie au fost integrate cu sisteme de balustrade care indeplinesc si rolul de protectie al peretilor.

 GRADUS Marea Britanie: unul dintre cei mai importanti producatori din domeniu, ofera o gama foarte vasta de solutii pentru spitale, clinici, institutii sanitare de orice tip, gama din care fac parte: 

 GRADUS InPro: sisteme compuse din elemente din PVC si aluminiu, proiectate pentru a oferi o protectie cuprinzatoare peretilor, colturilor si usilor. Produsele din aceasta gama au capacitatea de a absorbi si reflecta loviturile, fiind executate din elemente de Al acoperite cu un profil din PVC (in cazul, putin probabil, al deteriorarii acestea se pot inlocui usor), colorat in masa (27 de culori din care 10 in stoc permanent) si texturat pentru a masca efectele loviturilor si abraziunii.

 GRADUS SANPARREL PVC-u : Placi protectoare din PVC rigid, care pot fi utilizate fie ca produs independent fie ca parte a sistemelor InPro, completand gama descrisa anterior. Sanparrel ofera un strat de protectie durabila, cu o mare diversitate de culori si finisaje, perfect adaptat cerintelor mediului sanitar. Sanparrel poate fi utilizat ca atare (placi), poate fi taiat in fasii sau forme geometrice, poate fi termoformat rezultand protectii pentru colturi usi si coloane etc. Placile Sanparrel sunt colorate in masa si au suprafata texturata pentru a ascunde efectele loviturilor si abraziunii, sunt rezistente la chimicale, bacterii si ciuperci.

GRADUS STAINLESS STEEL PROTECTION SYSTEM: sisteme compuse dintr-o gama foarte vasta de elemente din otel inox, proiectate pentru a oferi o protectie cuprinzatoare peretilor, colturilor si usilor. Produsele din aceasta gama sunt igienice, rezistente la coroziune, usor de curatat, cu foarte bune proprietati anti-bacteriene, reprezentand solutia ideala pentru spitale, laboratoare, camere curate, bucatarii si zone de preparare a hranei etc. 

GRADUS RUBBER WALL & CORNER PROTECTION: sisteme de protectie din cauciuc de inalta rezistenta dezvoltate pentru a oferi o protectie cuprinzatoare peretilor, colturilor si usilor.

GRADUS TIMBER RAIL: sisteme de balustrada din lemn

Produse comercializate din partea producatorului

< Inapoi la lista producatorilor