HERCULAN, Olanda

http://www.herculan.com

RETCO prezinta in premiera, in Romania, o gama foarte performanta de pardoseli industriale poliuretanice si epoxidice.

Pardoselile poliuretanice/epoxidice sunt produse in Uniunea Europeana  de cativa dintre liderii europeni din domeniu printre care, la loc de cinste, se numara si compania HERCULAN BV Olanda.

Companie olandeza cu o traditie de peste 25 de ani in productia pardoselilor poliuretanice si epoxidice, de uz sportiv, industrial si civil, HERCULAN s-a afirmat, ca si o companie orientata catre R&D de produse performante pe baza de rasini poliuretanice si epoxidice pentru constructii sportive, civile, industriale, comerciale, constructii navale si aplicatii industriale. In cei 25 de ani de la infiintare, gratie inaltului nivel de calitate atins de catre produsele HERCULAN, abilitatii de a dezvolta noi produse conform cerintelor beneficiarilor si utilizarii celor mai noi tehnologii de fabricatie, HERCULAN a devenit liderul pietei de profil din Olanda si una dintre cele mai importante companii europene de profil. HERCULAN isi respecta imaginea prin dezvoltarea continua de noi produse, mentinand cele mai inalte standard de calitate in productie si service-ul oferit clientilor sai.

GAMELE DE PRODUSE HERCULAN acopera urmatoarele tipuri de aplicatii:          

1.    Pardoseli poliuretanice (PU turnat) sportive de uz general extern

2.    Pardoseli poliuretanice (PU turnat) sportive de uz general intern

3.    Pardoseli poliuretanice (PU turnat) pentru terenuri de tenis

4.    Pardoseli industriale decorative

5.    Pardoseli industriale de protectie

6.    Pardoseli din beton cauciucat (prioritate mondiala)

SISTEMELE DE PARDOSELI INDUSTRIALE sunt clasificate in

A.    PARDOSELI INDUSTRIALE DE PROTECTIE : sunt pardoseli industriale poliuretanice elastice auto-nivelante, bi-componente, fara continut de solventi, rezistente la trafic greu, la acizi, baze, solventi si alte substante chimice, igienice, sunt usor de intretinut si de reparat in caz de necesitate.

B.   PARDOSELI INDUSTRIALE DECORATIVE : sunt pardoseli industriale poliuretanice elastice auto-nivelante, bi-componente, fara continut de solventi, rezistente la trafic greu, la acizi, baze, solventi si alte substante chimice, igienice, sunt usor de intretinut si de reparat in caz de necesitate.

Sistemele DE PARDOSELI SPORTIVE HERCULAN acopera urmatoarele tipuri de aplicatii:

1.    Pardoseli poliuretanice (PU turnat) sportive de uz extern- detaliere sisteme aici

2.    Pardoseli poliuretanice (PU turnat) sportive de uz intern- detaliere sisteme aici

Concepute pentru uz multi-functional sau pentru competitii specifice (tenis, volei, baschet, fotbal, gimnastica, arte martiale, haltere etc), pentru uz curent (sportul amator sau recreere) sau pentru uz profesional in competitii de inalt nivel (beneficiind de omologarile federatiilor internationale de profil), pardoselile sportive Herculan acopera, practic, intrega gama de necesitati pe care v-o puteti imagina, in cursul proiectarii sau executiei unei pardoseli sportive.

Produse comercializate din partea producatorului

< Inapoi la lista producatorilor