IDEATEC, Spania

http://www.ideatec.es/index.php

Sistemul de placari decorative si fonoabsorbante IDEATEC este produs de MUEBLES TAOR, unul din liderii europeni in productia de panouri prefabricate din lemn si agglomerate de lemn (MDF), cu o traditie, care dateaza din 1992, in productia materialelor pentru decoratiuni interioare, de o calitate ireprosabila si cu o mare diversitate de finisaje, care satisfac cele mai exigente cerinte ale arhitectilor.  .

IDEATEC este un sistem nou si complet de placari interioare ale peretilor si tavanelor care combina calitatile termoizolante ale montajului “ventilat”, cu proprietatile fonoabsorbante ale panourilor (gratie profilului special rezultat din prelucrarea acestora”, cu finisajele lemnoase, realizate din materiale de cea mai inalta calitate. Instalarea sistemului se face direct pe structura cladirii (tavane, pereti interiori), este foarte usoara si rapida, fapt care determina scurtarea durata de executie a cladirii, cu consecinte benefice asupra costurilor de constructie.

Sistemele IDEATEC se clasifica dupa destinatie, astfel:

 IDEATEC WALLS (IW): sistem pentru placarea decorativa a peretilor in sistem “ventilat”, destinat placarilor decorative si de protectie (contra zgomotului, termoizolante etc) si sunt destinate utilizarii in spatii publice (teatre, cinematografe, birouri, hoteluri, restaurante, Sali de conferinta etc). Fiind complet demontabile asigura interventii usoare, pentru reparatii diverse. IW se executa cu diverse dimensiuni (600 x 600, 1200 x 600, 2430 x 600), in varianta plina si cu diverse tipuri de perforatii si cu o gama foarte variata de finisaje (melamina sau furnir natural): cires, stejar, artar, wenge, par, pin etc. Sistemul se livreaza “la cheie” inclusiv structura secundara, metalica de fixare.

IDEATEC CEILINGS (IC): sistem pentru placarea decorativa a tavanelor, destinat placarilor decorative si de protectie (contra zgomotului, termoizolante etc), avand si rolul de a reduce inaltimea incaperilor foarte mari si sunt destinate utilizarii in spatii publice (teatre, cinematografe, birouri, hoteluri, restaurante, Sali de conferinta etc). Fiind complet demontabile asigura interventii usoare, pentru reparatii diverse. IC se executa cu diverse dimensiuni (600 x 600, 1200 x 600), in varianta plina si cu diverse tipuri de perforatii si cu o gama foarte variata de finisaje (melamina sau furnir natural): cires, stejar, artar, wenge, par, pin etc. Sistemul se livreaza “la cheie” inclusiv structura secundara, metalica de fixare.

 IDEACUSTIC: sistem pentru placarea fonoabsorbanta a peretilor si tavanelor, destinat placarilor decorative si de protectie contra zgomotului, in spatiile publice in care se solicita anumite performante acustice (teatre, cinematografe, birouri, hoteluri, restaurante, Sali de conferinta etc). Fiind complet demontabile asigura interventii usoare, pentru reparatii diverse. Se executa cu dimensiuni (2430 x 1600), in 2 variante IDEACUSTIC 16 si IDEACUSTIC 32 si cu o gama foarte variata de finisaje culori RAL sau finisaje lemnoase (melamina sau furnir natural): cires, stejar, artar, wenge, par, pin etc. Sistemul se livreaza “la cheie” inclusiv structura secundara, metalica de fixare.

 HARDWOOD COLLECTION: sistem de tavane false si placari pereti executat di lemn masiv. Se executa cu diverse dimensiuni (600 x 600 x 19, 1200 x 600 x 19), sub forma de “gratare” sau panouri masive, din lemn de iroko, fag, stejar, pin.

 IDEALIGHT (IL): este un sistem nou si inovator de tavane false care imbina caracteristicile generale ale tavanelor false cu functia de iluminat, prin integrarea in panouri a corp[urilor de iluminat. Sunt destinate placarilor decorative si de protectie contra zgomotului, in spatiile publice in care se solicita anumite performante acustice (teatre, cinematografe, birouri, hoteluri, restaurante, Sali de conferinta etc). Fiind complet demontabile asigura interventii usoare, pentru reparatii diverse. Se executa cu dimensiuni (593 x 593 x 64/66/55) si cu o gama foarte variata de finisaje lemnoase (melamina sau furnir natural): cires, stejar, artar, wenge, par, pin etc .

 

 


 

 

 

 

 

Produse comercializate din partea producatorului

< Inapoi la lista producatorilor