ISIKLAR, Turcia

http://www.isiklartugla.com.tr

1. Sistemul de fatada ventilata ARCHITON este produs de ISIKLAR Turcia, unul din liderii europeni in productia de placi ceramice extrudate pentru fatade si pardoseli, cu o indelungata traditie (infiintata in 1973) in productia placilor ceramice din klinker, de o calitate ireprosabila si cu o mare diversitate de finisaje, care satisfac cele mai exigente cerinte ale arhitectilor.  Isiklar are in prezent o capacitate de productie de 110 milioane de buc/an. Intregul proces de productie fiind complet automatizat.

Economia de energie este una din prioritatile perioadei actuale, prioritate pe care sistemul de fatada ventilata ARCHITON o satisface pe deplin.

Sistemul de fatada ventilata este compus din urmatoarele elemente: zidul de sprijin al cladirii, material termoizolant (vata minerala, polistiren, poliuretan, sticla celulara, PIR), zona de circulatie a aerului (datorita rosturilor de ventilatie prevazute, va lua nastere un curent ascendant de aer, cu efect termoizolant), structura metalica si materialul de fatada ceramic. Dintre multiplele avantaje ale fatadelor ventilate putem sublinia urmatoarele:

·    Sistem foarte usor de instalat, utilizand o structura metalica de fixare mecanica

·     Intretinere usoara, intrucat conditiile atmosferice un afecteaza sau decoloreaza placile, iar ploaia curata materialul

·    Acces facil in spatele placilor, oferind posibilitatea unor interventii, reparatii

·     Protejarea zidului cladirii

·     Reducerea costului cu energia intre 25-40%, comparativ cu alte tipuri de cladiri

·     Izolatie acustica perfecta

·     Poate fi utilizat atat la cladirile noi cat si pentru reabilitarea celor vechi, pentru a oferi acestora un   aspect estetic deosebit si pentru a rezolva problemele de izolatie termica si acustica existente

2. Retco prezinta in Romania, fatadele termoizolante executate din placi de poliuretan rigid PUR finisate cu placi ceramice extrudate: POLIPANEL 

Termosistemul de fatada POLIPANEL este produs de ISIKLAR Turcia, unul din liderii europeni in productia de placi ceramice extrudate pentru fatade si pardoseli, cu o indelungata traditie (infiintata in 1973) in productia placilor ceramice din klinker, de o calitate ireprosabila si cu o mare diversitate de finisaje, care satisfac cele mai exigente cerinte ale arhitectilor.  Isiklar are in prezent o capacitate de productie de 110 milioane de buc/an. Intregul proces de productie fiin complet automatizat.
Economia de energie este una din prioritatile perioadei actuale, pe care termosistemul de fatada POLIPANEL o satisface pe deplin.

Polipanel este un sistem nou de izolare care combina spuma poliuretanica cu aspectul de caramida in procesul de productie. Instalarea sistemului se face pe suportii de otel ai fatadei in cazul unor fatade pentru cladiri inalte si zgarie- nori pentru a oferi siguranta. Panourile pre – pregatite scot in evidenta aspectul vizual placut de  caramida.  Dupa instalare singura procedura ramasa este de imbinare a panourilor. Acest sistem reduce drastic timpul de constructie pe santier, economiseste substantial timpul de lucru si permite continuarea lucrarilor la fatada.

Avantaje: 

·     Principalele caracteristici ale sistemelor de panouri Polipanel sunt de a acoperi structura asemeni unui scut de protectie si de a inlatura puntile de aer rece, de a economisi energia cu pana la 55%, si de a adauga valoare substantiala la cladiri fara vreun cost de intretinere timp de  cativa ani. Pe langa aceste avantaje lista ramane deschisa pentru sistemul de panouri Polipanel. 

·     Izolare termica si economie de energie.
Polipanelul este un sistem de izolare  nou si unic care combina spuma poliuretanica cu aspectul de caramida in faza de productie si care poate fi aplicat pe diversi pereti si in diferite climate in diverse grosimi, economisind pana la 55% energie. Atunci cand poliuretanul cu permeabilitate scazuta acopera scheletul structurii, inchide puntile termice si asigura o performanta superioara de izolare.

·     Poate fi instalat in orice sezon
Sistemul Polipanel poate fi instalat usor in orice sezon in orice conditii climatice. In vreme ce sistemul reduce costurile de constructie va puteti bucura de o instalare practica si rapida cu calitatile unui sistem clasic de caramida. Dimensiunile panourilor placate cu caramida standard sunt de 125 x 600 x 35 mm si 1,124 x 679 x 51 mm  in cazul Jumbo Brick Slab.  

·     Preferat in special in cazul cladirilor  foarte inalte
Panourile sunt utilizate in special in cazul cladirilor mari cum ar fi: malluri, scoli, spitale, adaposturi si cladiri guvernamentale. Instalarea panourilor pre-pregatite cu suporti de otel sunt usor de instalat. Sistemul poate fi aplicat pe fatade fara o pregatire prealabila. In timpul aplicarii pe diversi pereti se pot folosi suporti diferiti in functie de caz.

·     Greutate redusa
Panourile sunt usoare, dar valorile se pot modifica in functie de tipul de caramida aplicat si de metodele de aplicare. Greutatea variaza intre 20 si 26 Kg in functie de tipul de caramida folosit la aplicare.

          Sistemul POLIPANEL nu necesita intretinere:
          In cazul fatadelor, Polipanelul elimina automat costurile de intretinere, de vosire exterioara de-a lungul anilor si isi amortizeaza costul in timp. Ofera protectie substantiala pentru structura de beton datorita protectiei
complete a sistemului de sustinere.

 

 

 

 

Produse comercializate din partea producatorului

< Inapoi la lista producatorilor