KLS MARTIN , Germania

 

Ne revine placerea de a va anunta ca societatea noastra, RETCO SRL, in baza unui acord recent incheiat cu societatea KLS Martin Germania, devine distribuitor in Romania pentru lampi de examinare si operatie, lasere chirurgicale, unitati electrochirurgie, divers intrumentar medical dedicat medicinei generale, chirurgiei, neurochirurgiei, stomatologiei, chirurgiei maxilo-faciala, etc produse de compania germana.

Istoria KLS Martin incepe in 1896 cu o mica manufactura de instrumentar chirurgical si continua astazi, la aproape 120 de ani de la infiintare, cu unul din liderii mondiali ai echipamentelor si aparaturii medicale si al instrumentarului chirurgical.

Calitate, durabilitate, diversitate si, nu in ultimul rand, design sunt atributele care caracterizeaza toate produsele KLS Martin si care au facut din aceasta unul dintre primii furnizori mondiali atat in domeniul laserelor chirurgicale, al electrocauterelor cat si lampilor pentru operatii fiind primii furnizori de lampi mobile cu camera HD incastrata .

In gama vasta de produse , clientii nostri vor gasi cu siguranta o solutie care sa satisfaca exact cerintele de indicate in proiect.

Scopul nostru si al KLS Martin este de a oferi clientului nostru, cea mai buna solutie din punct de vedere calitativ, la un cost rezonabil.

Toate produsele KLS Martin sunt certificate/agrementate conform ultimelor norme europene din domeniul medical.

Gama KLS Martin include urmatoarele grupe de produse:

1. Lasere chirurgicale

2. Unitati electrochirurgie (electrocautere)

3. Instrumentar chirurgie maxilo-faciala, instrumentar chirurgical  

4. Lampi de examinare si operatie

5. Sisteme de containere sterile 

6. Sisteme modulare pentru salile de operatie

7. Telemedicina

Va stam la dispozitie cu orice alta informatie si oferte personalizate.

De asemenea, impreuna cu partenerul nostru KLS Martin putem asigura consultanta completa in vederea stabilirii necesitatilor Dvs in domeniul medical si proiectarii unui sistem adecvat.

 

Produse comercializate din partea producatorului

< Inapoi la lista producatorilor