LENTEX, Polonia

http://www.lentex.pl

RETCO prezinta in Romania, o gama foarte performanta de pardoseli din PVC, reunite sub brandul LENTEX. Pardoselile flexibile pe baza de PVC sunt produse de unul din liderii europeni in domeniu, compania poloneza LENTEX, care produce acest tip de pardoseli de peste 35 de ani.

Gratie calitatilor tehnice excelente si design-ului de inalta clasa, combinate cu un pret mai mult decat atractiv, produsele LENTEX au devenit o alegere preferata a contractorilor si aplicatorilor, pentru amenajarea cladirilor publice, magazinelor, spitale, scoli, biblioteci, birouri, centre de agrement, hoteluri, restaurante etc.

PARDOSELI VINILICE (PVC)

Lentex ofera o gama complete de pardoseli vinilice, cu proprietati acustice, rezistente la apa si la alunecare, anti-bacteriale, sportive etc., putand fi utilizate atat in zona rezidentiala cat si in zona marilor proiecte.

Gamele de pardoseli din PVC sunt urmatoarele:  

1.     Pardoseli din PVC de uz general ptr. proiecte: se executa intr-o gama foarte variata de design si dimensiuni, de la finisaj lemnos la design contemporan, sunt pardoseli de inalta performanta rezistente la trafic greu, usor de intretinut cu costuri minore:

2.     Pardoseli PVC design: gama care ofera estetica lemnului combinata cu instalare usoara si intretinere facila si ieftina.

3.     Pardoseli sportive din PVC: foarte rezistente si elastice, covoarele PVC Lentex, create pentru aplicatii sportive, reprezinta solutia optima pentru Sali de sport, fitness etc.

 

Produse comercializate din partea producatorului

< Inapoi la lista producatorilor