MOUK, Spania

http://www.mouk.es/

 

 

 

 

RETCO prezinta in premiera, in Romania, o gama foarte larga de panouri arhitecturale de sticla extra-clara, de inalta calitate, concepute, in primul rand, pentru placari de pereti si fatade si pentru industrial mobilei: RETGLASS. Gratie luminozitatii, rezistentei si instalarii usoare, RETGLASS devine solutia ideala pentru acoperirea peretilor si fatadelor (ventilate, pereti cortina sau lipite) ale spatiilor comerciale, restaurantelor, hotelurilor, birourilor, bailor, blaturilor de lucru, intr-o gama foarte vasta de finisaje, design si culori RAL.

GAMA DE PANOURI PENTRU INTERIOR: RETGLASS I 

1.    RETGLASS iSafety: Panouri din sticla, plane, disponibile intr-o gama variata de grosimi, laminate pe partea din spate a sticlei, cu un laminat de securizare, care protejaza panourile impotriva spargerii si zgarierii. In cazul spargerii sticlei, laminatul previne imprastierea cioburilor de sticla. 

2.    RETGLASS iSecurity: Panouri din sticla temperata (culori “pline” din gama RAL), care a fost supusa unui process de detensionare, obtinand astfel o sticla cu o duritate de 5 ori mai mare decat sticla normal. RETGLASS ISecurity este disponibila intr-o gama de diferite grosimi si este foarte recomandata pentru utilizarea in spatii publice. 

3.    RETGLASS iFurniture: Panouri din sticla, plane, auto-adezive, disponibile intr-o gama variata de grosimi, laminate pe partea din spate a sticlei, cu un laminat auto-adeziv de securizare, care protejaza panourile impotriva spargerii si zgarierii. In cazul spargerii sticlei, laminatul previne imprastierea cioburilor de sticla. Se recomanda aplicarea panourilor RETGLASS iFurniture pe suprafete suport din MDF, chipboard etc.  

4.    RETGLASS iWorktop : Panouri de sticla pentru blaturi de lucru- Blaturile de lucru RETGLASS iWorktop sunt produse din sticla temperata si sunt disponibile in diferite grosimi, cu o gama foarte vasta de culori si finisaje exclusiviste, caracteristici care fac din ele produsul preferat al marilor producatori de mobilier de bucatarie.  

5.    RETGLASS iFloor: Panourile de sticla pentru pardoseli- Intrega gama de culori si finisaje este disponibila si pentru RETGLASS iFloor, care reprezinta un system de pardoseli inovator, realizat din sticla temperata, acoperita cu un system special anti-alunecare. RETGLASS  iFloor este disponibila intr-o gama foarte variata de dimensiuni si grosimi de 6 si 8 mm, permitand creearea unor pardoseli de inalta clasa.  

GAMA DE PANOURI PENTRU EXTERIOR: RETGLASS E

1.    RETGLASS eSecurity: Panouri de sticla pentru fatade lipite- Panouri din sticla temperata (culori “pline” din gama RAL), care a fost supusa unui process de detensionare, obtinand astfel o sticla cu o duritate de 5 ori mai mare decat sticla normala. RETGLASS eSecurity este disponibila intr-o gama de 5 grosimi diferite si a fost conceputa pentru utilizarea la fatadele lipite. 

2.    RETGLASS eSecurity Plus: Panouri de sticla pentru fatade ventilate_- Panouri de sticla temperate, colorata, armate cu o tesatura de fibra de sticla si rasini sintetice, foarte robuste si avand cel mai inalt nivel de rezistenta. Acest tip de panouri au fost create special pentru a fi utilizate in cadrul sistemelor de fatade ventilate, pentru design exterior. Gratie rezistentei mecanice ridicate si armaturii cu fibra de sticla, chiar si in cazul spargerii accidentale a panoului, nu este posibila caderea cioburilor. 

Gama de finisaje RETGLASS DESIGN

 RETGLASS DESIGN este o gama foarte vasta de panouri de sticla arhitecturala, cu finisaje (imagini) texturate, inglobate in masa panoului de sticla. Panourile RETGLASS DESIGN ofera posibilitati infinite de utilizare si aplicare, putand fi utilizate in placarea peretilor, pardoselilor, blaturilor de lucru etc.
Gama de panouri RETGLASS DESIGN este disponibila in versiunile SAFETY & SECURITY si este recomandata pentru utilizarea in amenajarile interioare dar si pentru pentru utilizari exterioare, temporare, de lunga durata.
Gama disponibila este compusa din 400 de finisaje, clasificate in 8 colectii: Nature, Classic, Pop, Stones, Wood, Metal, Technologic and Culture.

Gama de finisaje RETGLASS COLOR  

Sunt panouri de sticla colorata, disponibile in 200 de culori din gama RAL, care faciliteaza integrarea panourilor de sticla cu restul compozitiei arhitecturale. (verifica disponibilitate cod RAL)

PROIECTE speciale pentru arhitecti si profesionisti

Cu RETGLASS dezvoltam proiecte speciale si creem panouri personalizate, satisfacand cerintele  si specificatiile arhitectilor, designerilor, dezvoltatorilor. Dupa un studiu prealabil al proiectului vom alege, impreuna cu acestia, cea mai buna solutie de panel RETGLASS. Putem produce paneluri la dimensiuni speciale, usurand montajul in fiecare situatie particulara. Avem o larga experienta in proiecte arhitecturale, hoteluri, spitale, muzee, centre comerciale, cladiri de birouri, rezidentiale etc...

  

 

Produse comercializate din partea producatorului

< Inapoi la lista producatorilor