NESITE, Italia

http://www.nesite.com/gb/

 

Pardoselile supra-inaltate reprezinta cea mai moderna solutie pentru cladirile de birouri, comerciale si industriale,dar nu numai, intrucat permit montarea tuturor instalatiilor cladirii intr-un spatiu inchis si asigurat, situat sub pardoseala, la care se poate interveni usor in caz de nevoie.

RETCO prezinta in Romania pardoselile supra-inaltate Nesite, produse in Italia de catre Nesite SpA, companie cu o experienta de peste 40 de ani in acest domeniu si unul dintre liderii europeni. Lucrarile executate cu pardoseli NESITE in multe tari din intreaga lume sunt cea mai importanta dovada a calitatii acestora.  

In principiu, sistemul de pardoseli supra-inaltate este compus din 3 elemente principale:

1.     Placile (panourile) de pardoseala: executate din HDF sau sulfat de calciu

2.     Structura secundara metalica de fixare, compusa din piedestaluri metalice cu inaltime reglabila si profile de ranforsare a structurii (pentru pardoselile care suporta sarcini mari)

3.     Accesoriile (guri de ventilatie, prize, rampe etc)

Nesite acorda o atentie maxima politicilor de calitate, prin respectarea stricta a standardelor de calitate a produselor si serviciilor si prin respectarea legislatiilor de mediu. Controlul calitatii este extins atat in cursul productiei de panouri si piedestaluri cat si in faza de instalare a pardoselilor. Nesite furnizeaza certificate oficiale referitoare la respectarea:

·       Rezistentei la foc

·       Rezistenta la arcini concentrate si distribuite

·       Proprietatile conductive si antistatice;

·       Prop.acustice

·       Rezistenta seismica

 

Produse comercializate din partea producatorului

< Inapoi la lista producatorilor