PAVIGYM, Spania

http://www.pavigym.com/secciones/empresa/pavigym.asp

 

Una dintre cele mai importante compenente ale unei constructii sportive, cea care asigura desfasurarea in bune conditii a competitiilor sportive si implicit spectacolul sportiv, o reprezinta pardoseala specifica competitiilor sportive.

RETCO prezinta in premiera, in Romania, o gama foarte performanta de pardoseli sportive special concepute pentru salile de fitness, reunite sub brandul PAVIGYM.

Pardoselile pentru fitness PAVIGYM sunt produse in Uniunea Europeana  de unul dintre liderii europeni din domeniu, compania PROTECTIVE COMFORT GROUP Spania.

Companie spaniola cu o traditie de peste 45 de ani in productia pardoselilor pentru sali de fitness, gratie calitatii, durabilitatii, sigurantei, confortului si designului produselor sale, precum si permanentei activitati de R&D orientata in scopul imbunatatirii acestora, a devenit unul dintre liderii mondiali in domeniu.

Pardoselile PAVIGYM ating maximum de confort si siguranta in exploatare, transformand energia consumata in sala de fitness intr-o adevarata placere.

Padoselile PAVIGYM sunt concepute intr-o gama vasta de sisteme care asigura, practic, orice necesitate in materie de Sali de fitness, dupa cum urmeaza:

1.    AEROBIC: concepute pentru aerobic si alte activitati de grup, sunt extrem de elastice, gratie milioanelor de “bule de aer” inglobate in material, fapt care contribuie la sporirea confortului si eliminarea oboselii in timpul exercitiilor.

2.    FITNESS: concepute pentru zonele de fitness, aceste pardoseli, pe langa caracteristicile generale ale materialelor PAVIGYM asigura o rezisenta sporita la greutatea aparatelor, la vibratiile produse de acestea, precum si o izolare fonica excelenta.

3.    FREE WEIGHT: concepute pentru zonele in care se lucreaza cu greutati, aceste pardoseli, pe langa caracteristicile generale ale materialelor PAVIGYM asigura o rezisenta sporita a suprafetei la eventualele socuri mecanice, la vibratiile produse de acestea, precum si o izolare fonica excelenta.

4.    BODY MIND: sunt pardoseli special concepute pentru a asigura un nivel sporit de confort in cazul exercitiilor executate la sol: yoga, stretching, pilates etc.

5.    TATAMI: pardoseli concepute pentru sporturile de contact (arte martiale) care gratie sistemului PAVIGYM AIR FLOORING SYSTEM asigura un grad mare se siguranta, absorbind socurile de impact si restituind energia de impact intr-o maniera graduala.

6.    WET AREAS: pardoseli cu proprietati anti-alunecare, usor de instalat si de intretinut, special concepute pentru zonele umede ale salilor de fitness (dusuri, sauna, etc)

7.    TRAFFIC: pardoseli rezistente la trafic intens care reprezinta solutia ideala pentru zonele “non-tehnice” ale salilor de fitness: holuri, receptii, restaurante, vestiare etc.

 

Produse comercializate din partea producatorului

< Inapoi la lista producatorilor