PLASTOFORM, Elveţia

http://www.plastoform.ch

 

RETCO prezinta in Romania, o gama foarte performanta de pardoseli modulare, din dale de polipropilena, usor de instalat si de inlocuit gratie sistemului revolutionar de montaj- interlocking system (tip puzzle). Pardoselile modulare, din dale de polipropilena sunt produse de unul din liderii europeni in domeniu, compania elvetiana PLASTOFORM.

PLASTOFORM este un producator specializat in extrudarea si injectarea materialelor plastice, specializat in prelucrarea maselor plastice si, in special de pardoseli modulare in dale. Cu o indelungata traditie in domeniu, Plastoform dispune de o capacitate de productie remarcabila, dispunand, in acest moment de peste 30 de masini de injectat mase plastice intre 15 si 850 to si masini de extrudat mase plastice pana la latimi de 2.5 m. Productia Plastoform este concentrata in Elvetia si Germania, unde se realizeaza intreaga gama de operatiuni pentru productia de dale PP, pana la distribuirea acestora prin intermediul celor mai renumiti retaileri din intrega lume.

Gratie calitatilor tehnice excelente si design-ului atractiv produsele PLASTOFORM au devenit o solutie extrem de utilizata de arhitecti pentru amenajarea cladirilor publice, magazinelor, spitale, scoli, biblioteci, birouri, centre de agrement, hoteluri, restaurante, spatii industriale, service auto, instalatii frigorifice, spatii expozitionale etc.

Dalele modulare din PP au reprezentat, la inceputurile utilizarii lor, solutia ideala pentru protectia temporara a spatiilor a caror pardoseala trebuia protejata cu ocazia unor evenimente care necesitau alte solicitari decat cele pentru care fusese conceputa si instalata respectiva pardoseala. De exemplu, cu ocazia organizarii unor concerte in sali de sport, patinoare, sali de spectacole a caror pardoseala era neadecvata primirii unui numar mare de spectatori, care ar fi produs deterioararea pardoselii originale, cu ocazia organizarii unor manifestari expozitionale in spatii care nu fusesera proiectate in acest scop sau a caror pardosela era deteriorata, precum si pentru a asigura, in orice situatie, protectia temporara a pardoselii originale.

Treptat, datorita performantelor inregistrate de acest tip de pardoseli, designului care a devenit tot mai atractiv, dalele modulare din PP au inceput sa devina o alegere optima nu numai pentru pardoseli temporare, de protectie, fiind utilizate ca prima optiune in realizare pardoselilor “permanente”, in domeniul comercial (magazine, showroom-uri auto, spatii comerciale de mari dimensiuni, camere frigorifice), industrial (spatii de productie), expozitional, sanitar (spitale), educational (invatamant), rezidential si sportiv.

Dalele modulare au înlocuit în timp pardoselile clasice datorită avantajelor incontestabile, precum: montare si demontare usoara, fara o pregatire complexa a suprafetei, fara adezivi si echipamente sofisticate, inlocuirea rapida a dalelor deteriorate, rezistenta mecanica foarte mare, rezistenta chimica la mare majoritate a substantelor chimice agresive, retenţia prafului, izolarea termică si izolarea fonică, intretinere foarte usoara si economica. Prin aceste avantaje dalele modulare PP conduc la crearea unui confort mai mare şi a unei atmosfere primitoare, indiferent dacă este amplasată în casă sau în spaţii comerciale sau industriale, unitati spitalicesti sau de invatamant, complexe sportive si reprezinta cea mai uzuala si economica solutie utilizata pentru acoperirea pardoselilor de acest tip. Daca este nevoie de interventii, nu trebuie inlaturata decat o dala, fara inconvenientul de a inlatura intreaga pardoseala. In plus, in toate tipurile de cladiri, dalele modulare din PP prezinta avantaj din punct de vedere al inlocuirii : la deteriorarea unei anumite portiuni, nu trebuie inlocuita intreaga pardoseala, putandu-se inlocui doar cateva dale, costurile si efortul fiind astfel considerabil reduse. Dalele PLASTOFORM se produc intr-o mare diversitate de tipuri, finisaje, culori:

1.    PLASTO STONE: gama de dale modulare din PP cu aspect de “caramida de klinker” si prevazute cu canale de drenaj a apelor (pe partea inferioara), destinate utilizarii in interior si exterior (rezistente UV si la variatii extreme de temperatura). Ideale pentru gradini, terase, balcoane, sauna, piscine, birouri, standuri expozitionale, magazine, hoteluri si restaurante etc. Suprafata este tratata anti-alunecare si sunt rezistente la sarcini mari.

 

2.    PLASTO TEC: gama de dale modulare din PP cu aspect de “piatra cu nervuri” destinate utilizarii in interior si exterior (rezistente UV si la variatii extreme de temperatura). Ideale pentru standuri expozitionale, magazine, showroomuri, spatii industriale, hoteluri si restaurante etc. Suprafata este tratata anti-alunecare si sunt rezistente la sarcini mari.

 

3.    PLASTO SPOT: gama de dale modulare din PP cu aspect de “buline” destinate utilizarii in interior si exterior (rezistente UV si la variatii extreme de temperatura). Ideale pentru spatii industriale, garaje, spatii sportive, cladiri publice (gari, aeroporturi) birouri, standuri expozitionale, magazine, hoteluri si restaurante etc. Suprafata este tratata anti-alunecare si sunt rezistente la sarcini mari.

 

4.    PLASTO WOOD: gama de dale modulare din PP cu aspect de “pardoseala de lemn”, destinate utilizarii in interior. Ideale pentru terase, balcoane, pivnite, Sali de petrecere, spatii de fitness, birouri, standuri expozitionale, magazine, hoteluri si restaurante etc. Suprafata este tratata anti-alunecare si sunt rezistente la sarcini mari.

 

5.    PLASTO RIP: gama de dale modulare din PP, perforate, cu diferite modelesi prevazute cu canale de drenaj a apelor (pe partea inferioara), destinate utilizarii in interior si exterior (rezistente UV si la variatii extreme de temperatura). Ideale pentru gradini, terase, balcoane, sauna, piscine, camping, garaje, standuri expozitionale, magazine, hoteluri si restaurante etc. Suprafata este tratata anti-alunecare si sunt rezistente la sarcini mari.

 

6.    PLASTO PLAN: gama de dale modulare din PP, perforate, cu diferite modelesi prevazute cu canale de drenaj a apelor (pe partea inferioara), destinate utilizarii in interior si exterior (rezistente UV si la variatii extreme de temperatura). Ideale pentru gradini, terase, balcoane, sauna, piscine, camping, garaje, standuri expozitionale, magazine, hoteluri si restaurante etc. Suprafata este tratata anti-alunecare si sunt rezistente la sarcini mari.

 

7.    PLASTO COURT: dale modulare din HDPE special concepute pentru terenurile de hochei pe rotile, zone skating etc.

 

 

 

 

 

Produse comercializate din partea producatorului

< Inapoi la lista producatorilor