REFIN, Italia

http://www.refin.it/

 

RETCO prezinta in exclusivitate, in Romania, o gama foarte performanta de placari ceramice (pardoseli si pereti) reunite sub brandul REFIN.

Placajele ceramice de inalta clasa REFIN sunt produse in Italia  de unul dintre liderii europeni din domeniu (peste 6,000,000 m2 de placaje ceramice livrate anual), compania REFIN parte  a grupului CONCORDE, al doilea mare grup european in domeniul ceramicii.

Companie italiana cu o indelungata traditie in productia placajelor ceramice (gresie si faianta), gratie calitatii, durabilitatii, sigurantei, confortului si designului produselor sale, precum si permanentei activitati de R&D orientata in scopul imbunatatirii acestora, a devenit unul dintre liderii europeni in domeniu.

Intrega filozofie REFIN se bazeaza pe urmatoarele valori fundamentale:

·         CALITATEA produselor si serviciilor

·         RESPECTUL persoanelor si companiilor ca parti integrante ale mediului inconjurator

·         INOVATIA si imbunatatirea permanenta a produselor si calitatii acestora

·         DESIGN, ascultam opiniile clientilor nostri si le transformam creativ

Ca o recunoastere a preocuparii REFIN pentru protectia mediului si pentru dezvoltarea de produse “verzi”, ecologice, toate produsele REFIN beneficiaza de certificarea ECOLABEL, care atesta progresele facute in scopul selectiei materiilor prime naturale, eficientei energetice a proceselor tehnologice si a consumului de apa, in reducerea drastica a emisiilor poluante si in cresterea procentului de materiale reciclabile.

Designul “Made in Italy” este de asemenea o recunoastere a preocuparii permanente a REFIN pentru oferirea de produse premium care sa satisfaca cele mai exigente cerinte ale arhitectilor, contractorilor, aplicatorilor si beneficiarilor.

In esenta gamele de produse REFIN pot fi clasificate in:

1.    LINIA MODERNA- vezi aici

2.    LINIA CLASICA-vezi aici

3.    LINIA NATURALISTA- vezi aici

Placajele ceramice REFIN sunt utilizate pentru executarea:

1.    PARDOSELILOR CERAMICE, de orice tip, pentru cladiri rezidentiale, spatii comerciale, birouri, aeroporturi, spatii industriale, hoteluri & restaurante (vezi referinte)

2.    PLACARI CERAMICE LIPITE ale peretilor, pentru cladiri rezidentiale, spatii comerciale, birouri, aeroporturi, spatii industriale, hoteluri & restaurante (vezi referinte)

3.    EXECUTAREA FATADELOR VENTILATE (vezi referinte)

 

Produse comercializate din partea producatorului

< Inapoi la lista producatorilor