SIKA, Elveţia

http://www.sika.com/

SIKA- o companie cu o istorie de 100 de ani

Istoria Sika a inceput in 1910 cand tunelul feroviar Gotthard care circula prin Alpii elveţieni a trebuit să fie electrificat şi a necesitat un sistem sigur de etanşare impotriva apei. Kaspar Winker este cel care a dezvoltat şi a furnizat o soluţie complet nouă pentru etanşarea chimică impotriva apei a mortarelor de ciment şi a cimenturilor, acel moment reprezentand inceputul Sika. Astăzi Sika este liderul global in substanţele chimice specializate pentru construcţii şi industrie, furnizand sisteme complete şi soluţii pentru orice problema. Produsele Sika sunt utilizate pe toate continentele, avand filiale in peste 70 de ţări.

Sika furnizează soluţii inteligente cu cele mai avansate tehnologii, servicii impecabile, experienţe bogate şi expertiză unică. Aceasta are numeroase proiecte de referinţă de succes in intreaga lume şi este celebră pentru soluţiile sale de construcţii de incredere şi de calitate superioară care corespund celor mai recente teste, standarde şi reglementări.

Inovaţie si Tehnologie

Sika este o pionieră in inovaţiile tehnologice care răspund provocărilor globale. Departamentele de Cercetare & Dezvoltare Sika cuprind facilităţi centrale şi regionale coordonate din intreaga lume.

La nivel central, Sika Technology AG ocupă locul principal in programele de cercetare pe termen lung pentru Grupul Sika. Aceste programe de cercetare inovatoare sunt aliniate cu competenţele fundamentale ale Sika şi se bazează pe soluţii pentru producţia de beton, etanşarea impotriva pătrunderii apei, sistemele de acoperiş, etanşarea, cimentarea, izolarea, repararea şi protejarea structurilor, precum şi inovaţii in cimentarea faţadelor din sticlă şi oţel.

Produsele şi sistemele sunt dezvoltate la un nivel regional pentru a corespunde nevoilor pieţii şi cerinţelor specifice. Dezvoltarea produselor intr-o ţară este realizată de Sika in laboratoarele acesteia. Produsele sunt evaluate şi adaptate la condiţiile, reglementările şi producţia locală. Acest proces facilitează optimizarea costului pentru producţie şi stabilirea unui preţ de piaţă convenabil.

Produse comercializate din partea producatorului

< Inapoi la lista producatorilor