SORDINA, Italia

Retco prezinta in Romania o gama completa de mese de operatie produse de unul din liderii europeni in domeniu, compania italiana SORDINA. Mesele de operatie SORDINA sunt prevazute cu 4 pana la 8 sectiuni, cu actionare mecanica, electro-hidraulica sau complet automatizate si, prin accesoriile specifice, acopera intregul spectru de necesitati chirurgicale.

Mesele de operatie SORDINA sunt mese de operatie multi-disciplinare, radiotranslucente, fixe sau mobile (4 roti) cu mecanism de fixare si blocare pe podea, complet translatabile de pe coloana suport pentru usurarea activitatilor radiologice. Sunt executate din otel-inox si sunt prevazute cu saltea din spuma, anti-statica, complet detasabila pentru curatare si dezinfectie si cu sine laterale din otel inox pentru montarea accesoriilor.

Actionare: combinata electro-hidraulica si manuala (mecanica). Actionarile electro-hidraulice sunt alimentate cu baterii de acumulatori, instalate in coloana de baza si care asigura independenta totala a mesei in exploatare. Miscarile automate sunt controlate prin telecomanda. Miscarile manuale sunt compensate cu cilindri cu gaz si sunt prevazute cu mecanisme de blocare pentru a contrabalansa greutatea pacientului.

Miscari automate (controlate cu telecomanda)-exemple

·  Reglare pe inaltime

·  Trendelenburg/Reverse Trendelenburg

·  Inclinare laterala dreapta

·  Inclinare laterala stanga

·  Inclinare sectiune pelvis

·  Pozitia „0”

Miscari manuale- exemple

·  Inclinare sectiune spate

·  Inclinare sectiune cap

·  Dubla inclinare sectiune cap

·  Inclinare sectiune picioare-sectiune unica

·  Inclinare sectiune picioare-sectiune dubla

·  Departare sectiune picioare-sectiune dubla

·  Extensie toracica: 120°

Produse comercializate din partea producatorului

< Inapoi la lista producatorilor