ZAHNA FLIESEN, Germania

http://www.zahna-fliesen.de/englisch/index.htm

 

RETCO prezinta in Romania, o gama foarte performanta de pardoseli din placi ceramice, reunite sub marca  Zahna Fliesen. Pardoselile din placi ceramice, special concepute pentru montarea in sapa vibrata, sunt produse de unul din liderii europeni in domeniu, compania germana Zahna Fliesen GmbH. 

Zahna Fliesen GmbH este un producator german cu o indelungata traditie in productia de placi ceramice. Infiintata in anul 1891 sub numele de Utzschneider & E.Jaunez, in localitatea Zahna-Germania, in apropierea surselor de materii prime (argila), compania a devenit in anii ’30, al treilea mare producator german de placi ceramice.

Astazi, Zahna Fliesen utilizeaza in procesul de productie cele mai noi tehnologii din domeniu, inclusiv tehnologia de coacere rapida, intregul proces de  productie fiind integrat in fabrica aflata in ZAHNA Germania.

Zahna Fliesen produce azi intreaga gama de placi ceramice, atat pentru uz industrial cat si pentru aplicatii sofisticate ca renovarea si reabilitarea cladirilor istorice, raspunzand celor mai inalte exigente ale arhitectilor de pretutindeni.

In completarea gamei de placi ceramice de diferite forme si dimensiuni, Zahna produce o intreaga gama de accesorii ceramice cum ar fi plinte, coltare interioare si exterioare etc.

Gratie calitatilor tehnice excelente si design-ului atractiv produsele Zahna Fliesen au devenit cunoscute si apreciate in intreaga lume, constituind o referinta consacrata, pentru amenajarea cladirilor publice, magazinelor, showroom-urilor si service-urilor auto, fabrici-industrie alimentara, spitale, scoli, biblioteci, birouri, centre de agrement, hoteluri, restaurante, pentru cladiri rezidentiale etc. 


 

Produse comercializate din partea producatorului

< Inapoi la lista producatorilor